GODZILLA HOTEL – Tokyo

Japonezii, caci cine altcineva, au construit un hotel tematic inspirat din universul unui personaj indragit de ei- monstrul Godzilla. Hotelul isi va deschide portile pe 24 aprilie, are 30 de etaje, si este localizat in mijlocul Tokyoului, in Shinjuku, deasupra cinematografului Toho. O noapte in Godzilla Room, unde se afla o statuie cu celebrul monstru dar si o gheara deasupra patului costa 334$ in cursul saptamanii si 417$, in weekend.

Screen_Shot_2015-02-24_at_11.22.39_AM.0

O camera cu vedere spre imensul cap al monstrului Godzilla este ceva mai ieftina – doar $125/noapte.

q7qxokczmihfjjbugl87.0

Camerele vor fi dotate si cu toalete tip Godzilla care vor arata cam asa:

ad_161029007

Godzilla Hotel e totodata o strategie de marketing pentru Jocurile Olimpice ce vor desfasura in anul 2020, in Tokyo. Totodata este o reclama buna si pentru noul film din seria Godzilla, cel de-al 29-lea din franciza, produs de studioul de film Toho, ce va avea premiera in 2016. Godzilla este un monstru reptilian al carui nume este o combinatie intre cuvintele japoneze pentru balena si gorila, si a aparut in urma unei mutatii genetice cauzate de efectuarea de teste nucleare.

gozilla-hotel-grace-shinjuku-kabukicho-tokyo-1

V-ati caza in acest hotel? O excursie in Japonia nu este atat de scumpa cum isi inchipuie unii. Iata aici cateva exemple de preturi de avion si cazare.

Alte ciudatenii tipic japoneze gasiti aici iar aici aveti poze dintr-o expozitie dedicata rahatului.

sursa imagini: metro.co.uk

About Oana
Turist & călător în peste 50 de ţări din lume, adică mai puţin de 50% din ceea ce-mi doresc să descopăr. Fac slalom printre amintiri şi–mi aleg cele mai frumoase locuri pe care le-am călcat în picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *